INSERT INTO sites(host) VALUES('www.filmpolski.pl') 144: Table './myip/sites' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed www.filmpolski.pl 网站价值¥447,008(不含域名),MYIP.CN网站综合数据统计 - 域名,Alexa,PR,反向链接,关键字
  测网速 网站优化诊断 广告招商QQ3066631932 CodeForge最好的源码站!   手机测速 测速APP

  
                       

网站页面信息

标题:
描述:
关键字:
sponsored links:
连接:
图片:
网站历史:
sponsored links:

网站流量与估价

网站流量:
网站估价:  (注:不包含域名价值,不代表公司价值)

网站排名

Alexa全球排名:
Google Page Rank:
真假PR鉴别:   (提示:若此处显示网站与查询网站不同,则疑为劫持PR)
Sogou Rank:
百度快照日期:

搜索引擎收录

搜索引擎收录情况反向链接
 谷歌Google:
 百度Baidu:
 微软Bing:
 搜搜Soso:
 雅虎Yahoo:
 有道Youdao:
 搜狗Sogou:

服务器信息

Web服务器:
IP地址:    
IP所在地:

域名注册信息

注册人:
Email:
ICANN注册机构:
创建时间:
修改时间:
过期时间:
状态:
Name Server:
Whois Server:

Alexa 排名走势数据

流量统计: 当日 一周平均 三个月平均
排名:
PV:
日独立IP:

网站在各国/地区的排名

国家/地区访问比例

下属子站点被访问比例

Alexa 排名走势图

Alexa Reach走势图

域名 Whois 记录

网站缩略图

sponsored links:

网站访问速度测试

国内Ping速度测试      国内TraceRoute路由测试
美国Ping速度测试      美国TraceRoute路由测试

网站关键字指数 (越高越热门)

域名 filmpolski 其他后缀注册情况   查看更多

后缀 注册时间 到期时间 是否注册
.com
.net
.org
.cn
.com.cn
.asia
.mobi

同类相似网站

查看更多

模拟搜索引擎蜘蛛抓取

Title:filmpolski.pl: Roman Wilhelmi
Description:filmpolski.pl - największa internetowa baza filmu polskiego. Opis filmów fabularnych, aktorów, spektakli teatru tv, filmów krótkometrażowych, animowanych, dokumentalnych i etiud PWSFTviT w Łodzi.
Keywords:
Body:
filmpolski.pl: Roman Wilhelmi
: Film fabularny 1945-
Roman Wilhelmi
Galeria zdjęć (52)
Aktor. Związany z warszawskim Teatrem Ateneum (1958-86) i Teatrem Nowym (1986-91). W ankiecie "Polityki" na najważniejszych aktorów polskich XX wieku zajął 8 miejsce.
Ważniejsze daty
1936. 06. 06 - Data urodzenia (Poznań)
1958 - Wykształcenie - rok ukończenia studiów (PWST w Warszawie)
1979 - Nagroda (Prezesa Rady Ministrów II stopnia za kreacje aktorskie)
1979 - Nagroda (nagroda za rolę McMurphy'ego w "Locie nad kukułczym gniazdem" w Teatrze Powszechnym w Warszawie na XIX Kaliskich Spotkaniach Teatralnych)
1983 - Nagroda (nagroda Wydziału Kultury UW oraz puchar stoczni szczecińskiej za rolę w spektaklu "Dwoje na huśtawce" na Scenie Na Piętrze w Poznaniu na Szczecińskim Tygodniu Teatralnym)
1991. 11. 03 - Data śmierci (Warszawa; pochowany na Cmentarzu Wilanowskim (kwatera 8))
Filmografia
chronologicznie: | wg funkcji | wg rodzajów
1990 - LA NOTE BLEUE Obsada aktorska (Adalbert Grzymała),
1987 - ZAD WIELKIEGO WIELORYBA Obsada aktorska (fryzjer),
1987 - KLĄTWA DOLINY WĘŻY Obsada aktorska (Bernard Traven),
1986 - RYKOWISKO Obsada aktorska (Wiktor Szałaj),
1986 - PRYWATNE ŚLEDZTWO Obsada aktorska (Rafał Skonecki),
1986 - GORESZTI SLEDI Obsada aktorska,
1985 - PORWANIE Obsada dubbingu (tajemniczy mężczyzna),
1985 - PAN W. Obsada aktorska (pan W.),
1985 - JESIENIĄ O SZCZĘŚCIU Obsada aktorska (Jan Grabowski, reżyser filmowy),
1983 - DER AUFENTHALT Obsada aktorska (Ohnehals, strażnik na oddziale niemieckim),
1983 - WIDZIADŁO Obsada aktorska (Piotr Strumieński),
1983 - ALTERNATYWY 4 Obsada aktorska (Stanisław Anioł),
1982 - ODWET Obsada aktorska (inżynier Świdrycki),
1981 - ZAPACH PSIEJ SIERŚCI Obsada aktorska (Paweł),
1981 - WOJNA ŚWIATÓW - NASTĘPNE STULECIE Obsada aktorska (Iron Idem),
1981 - OKOLICE SPOKOJNEGO MORZA Obsada aktorska (kapitan Roman Markowski),
1980 - MNIEJSZE NIEBO Obsada aktorska (Artur Gutner),
1980 - KARIERA NIKODEMA DYZMY Obsada aktorska (Dyzma Nikodem),
1980 - ĆMA Obsada aktorska (Jan),
1979 - DAS UNSICHTBARE VISIER Obsada aktorska (wystąpił w odcinku "Insel des todes"),
1979 - ARIA DLA ATLETY Obsada aktorska (Bolcio Rogalski),
1978 - ZIELONA MIŁOŚĆ Obsada aktorska (Błażej Morawiecki, ojciec "Sarny", sekretarz wojewódzki PZPR),
1978 - BEZ ZNIECZULENIA Obsada aktorska (Broński),
1977 - SPRAWA GORGONOWEJ Obsada aktorska (inżynier Henryk Zaremba, ojciec Lusi),
1977 - SAM NA SAM Obsada aktorska (ginekolog Bogdan, przyjaciel Witka),
1977 - JAGUAR 1936 w PARADA OSZUSTÓW Obsada aktorska (recepcjonista w hotelu "Ambasador"),
1977 - TAJNY DETEKTYW w PARADA OSZUSTÓW Obsada aktorska (złodziej Władysław Trzpil),
1977 - PIERWSZE OSTRZEŻENIE (4), WIEJSKIE ROZRYWKI (6), DAMY I KOBIETY (8) w LALKA (1977; serial tv) Obsada aktorska (Starski Kazimierz),
1976 - ZAKLĘTY DWÓR Obsada aktorska (starościc Mikołaj Żwirski - maziarz Czaczała),
1976 - MISTRZ ZAWSZE TRACI w PARADA OSZUSTÓW Obsada aktorska (Brassieur, mieszkaniec Labriet),
1975 - ZAKLĘTE REWIRY Obsada aktorska (Robert Fornalski),
1975 - DZIEJE GRZECHU Obsada aktorska (Pochroń Antoni , bandyta, wspólnik Płazy-Spławskiego),
1974 - TAJEMNICA EWY SZMIDT (1), TWARZ MORDERCY (6) w S.O.S. Obsada aktorska (Andrzej Szmidt, mąż Ewy),
1974 - KIEPSKIE SZCZĘŚCIE (5) w ILE JEST ŻYCIA Obsada aktorska (dziennikarz Marek Godzwon, kochanek Anny),
1973 - FILIPEK (6) w STAWIAM NA TOLKA BANANA Obsada aktorska (Wacek, właściciel volkswagena),
1973 - NAGRODY I ODZNACZENIA Obsada aktorska (kapitan "Szpak", dowódca leśnego oddziału NSZ),
1971 - MATEO FALCONE Obsada dubbingu (bandyta Sanpiero; rola Petersa Słabakowa; nie występuje w napisach),
1971 - DEKAMERON 40 CZYLI CUDOWNE PRZYTRAFIENIE PEWNEGO NIEBOSZCZYKA Obsada dubbingu (Ruggiero; rola Petera Słabakowa; nie występuje w napisach),
1970 - WEIL ICH DICH LIEBE Obsada aktorska,
1970 - TAJEMNICZY PRZYBYSZ (4) w WAKACJE Z DUCHAMI Obsada aktorska (Grzegorz Otowicz, naukowiec z Uniwersytetu Warszawskiego),
1969 - PARAGON GOLA Obsada aktorska (Roman Wawrzysiak, brat "Królewicza"),
1969 - DO PRZERWY 0 : 1 Obsada aktorska (Roman Wawrzysiak, brat Julka "Królewicza"),
1967 - WESTERPLATTE Obsada aktorska (mat Franciszek Bartoszak),
1967 - MĄŻ POD ŁÓŻKIEM w KOMEDIE POMYŁEK Obsada aktorska (młodzieniec spod łóżka),
1966 - ZAŁOGA (1), RADOŚĆ I GORYCZ (2), GDZIE MY - TAM GRANICA (3), PSI PAZUR (4), " RUDY", MIÓD I KRZYŻE (5), MOST (6), ROZSTAJNE DROGI (7), BRZEG MORZA (8) w CZTEREJ PANCERNI I PIES Obsada aktorska (Olgierd Jarosz; w rzeczywistości występuje w odcinkach 1-6, choć pojawia się także w czołówkach odcinków 7-8),
1963 - WIANO Obsada aktorska (Staszek Stosina),
1962 - WIELKA, WIĘKSZA I NAJWIĘKSZA Obsada aktorska (mieszkaniec planety układu Vega; nie występuje w czołówce),
1961 - DZIŚ W NOCY UMRZE MIASTO Obsada aktorska (Francuz Pierre),
1960 - KRZYŻACY Obsada aktorska (kniaź Jamont),
1957 - SCHERZO ALLA POLACCA (1) w EROICA Obsada aktorska (powstaniec; nie występuje w czołówce),
Nagrody filmowe
1982 - WOJNA ŚWIATÓW - NASTĘPNE STULECIE Triest (MFF Fantastycznych) nagroda aktorska "Srebrny Asteroid"
1982 - WOJNA ŚWIATÓW - NASTĘPNE STULECIE Madryt (MFF Fantastycznych) nagroda aktorska
1981 - KARIERA NIKODEMA DYZMY Złoty Ekran (przyznawany przez pismo "Ekran") za wybitne osiągnięcia artystyczne w dziedzinie aktorstwa telewizyjnego, ze szczególnym uwzględnieniem jego ról w serialu "Kariera Nikodema Dyzmy" i w spektaklu "Proces"
1981 - ĆMA Moskwa (MFF) nagroda za rolę męską
1981 - ĆMA Moskwa (MFF) nagroda dziennikarzy radzieckich
1980 - KARIERA NIKODEMA DYZMY Nagroda Przewodniczącego Komitetu d/s Radia i Telewizji I stopnia
1980 - ĆMA Gdynia (do 1986 Gdańsk) (Festiwal Polskich Filmów Fabularnych) nagroda za pierwszoplanową rolę męską
1975 - ZAKLĘTE REWIRY Gdynia (do 1986 Gdańsk) (Festiwal Polskich Filmów Fabularnych) nagroda za pierwszoplanową rolę męską
1967 - CZTEREJ PANCERNI I PIES Nagroda Ministra Obrony Narodowej I stopnia
Roman Wilhelmi w innych naszych bazach
Krótki metraż, dokument, animacja
Etiudy szkolne PWSFTviT
Teatr Tv
Bibliografia
Roman Wilhelmi w internecie
strona poświęcona aktorowi
Wersja do druku
copy; 1998 Państwowa Wyższa Szkoła Filmowa, Telewizyjna i Teatralna im. Leona Schillera w Łodzi
Strona głównaKalendariumFilmy z rokuFilm w prasie polskiejO serwisie
Szukaj:
Serwis tworzy:
Nasze patronaty:
Współpracujemy z:
Fotosy w serwisie publikujemy dzięki uprzejmości:
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego.

数据更新时间

正在更新   

常用工具

桌面软件: MyIP网站信息状态条  WebShot网页快照  SiteMapMaker网站地图生成 
网站信息: Alexa排名查询  PageRank查询/真假PR鉴别/PR劫持检测  外链检查  搜索引擎收录  搜索引擎反向链接  域名注册查询 
网页编辑: 颜色代码选择器  Html特殊符号 
网站调试: 蜘蛛抓取模拟  网站Header信息  网页源代码查看 
代码转换: 火星文查询  繁体/简体转换  Html/js代码转换  Html/UBB代码转换 
友情连接: CodeForge免费源码 CodeForge.com PCFans IT资讯 Ngnix Lighttpd GPhone中国    更多... (PR<5自动转内页)
网站地图: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 250 300 350 400 450 500
免责声明 | 联系我们 | 交换友情链接 | 广告位招商QQ: 1967659002
© 2009 MyIP.cn Dev by MYIP Elapsed:27.397ms 黑ICP备09072263号